Intrebari frecvente

Ce este aparate-fitness.com?

Aparate-fitness.com te ajută să descoperi cele mai bune mărci vândute de diferiți comercianți cu amănântul din România, prin organizarea acestora într-un catalog cuprinzător pe care îl găsiți pe site.

Ați găsit ceva ce vă place? Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe produsul dorit pentru a-l putea achiziționa direct de la comerciant.

Ce tipuri de magazine găsiți pe aparate-fitness.com?

Aparate-fitness.com înglobează zeci de magazine online precum și cele mai la modă mărci pentru fiecare dintre următoarele categorii: aparate fitness, aparate fitness multifunctionale, aparate fitness pentru acasa, benzi magnetice pentru alergat.

Aparate-fitness.com vinde aceste produse direct?

Aparate-fitness.com lucrează direct cu diferiți comercianți cu amănântul și magazine din România pentru a se asigura că prețurile, produsele și disponibilitatea acestora sunt actualizate în mod regulat pentru ca experiența dumneavoastră să fie căt mai plăcută și utilă.

Atunci când faceți click pe unul dintre produse și/ sau apăsați pe butonul “cumpără” vă vom redirecționa către site-ul retailerului, deoarece aparate-fitness.com nu vinde sau livrează direct niciunul dintre produsele pe care le veți găsi pe site.