Top cele mai eficiente aparate de fitness multifunctionale

Top Aparate Fitness Acasa

Un stil de viață activ este esențial pentru o viață sănătoasă și o formă maximă, dar ce ne facem când serviciul este unul sedentar, poate cu prea multe ore suplimentare, deplasarea între diferite locații din oraș se face cu mașină, iar timpul liber foarte limitat încât nu avem vreme să ajungem la sala de fitness, la înot sau în parc? Achiziționăm unul sau mai multe aparate fitness multifunctionale pentru acasa și astfel îți vei ușura sarcina efectuarii celor 30 de minute de exerciții recomandate de specialiști și medici.

Indiferent dacă stilul tău de viață este unul sedentar sau practici sport de mult timp, un aparat multifuncțional instalat acasă te va ajuta în realizarea planurilor în ceea ce privește sportul. Îți propunem alegerea unui astfel de aparat deoarece poți lucra mai multe grupe de mușchi și arde mai multe calorii într-un timp foarte scurt.

Aparat Fitness KETTLER FITMASTER îți permite realizarea unui antrenament diversificat, blocul de greutăți de 60 kg, format din 12 plăci de 5 kg fiecare, făcând posibil antrenamentul pentru orice nivel de dificultate.  Helcometrul, cureaua universală pentru mână sau picior și bara scurtă oferă un antrenament diversificat.

Aparat Fitness KETTLER FITMASTER

Din aceeași categorie de aparate, face parte și Aparat Fitness KETTLER DELTA XL, fiind o bancă de antrenament multifuncțională care oferă stabilitatea necesară unui antrenament intensiv cu greutăți libere în condiții de siguranță. Cadrul tubului din oțel acoperit cu pulbere susține o greutate corporală de 150 kg plus greutățile adiționale pentru antrenamentul propriu-zis.

Aparat Fitness KETTLER DELTA XL

Pentru antrenamentele pentru picioare, dar si pentru exercițiile de cardio, aparatul fitness GOLF M COMFORT este cea mai bună alegere. Noul Golf M aduce un plus de design și oferă un sistem de frânare magnetic. Volanta de 7 kg și funcțiile multiple ale computerului, printre care memorarea istoricului pentru două persoane, fac din Golf M o bicicletă de exerciții foarte utilă, ce poate fi folosită la o gamă largă de antrenamente. Aceasta are senzori de măsurare a pulsului incorporați în mâner și funcții multiple ale computerului.

aparat de fitness multifunctional golf m comfort

Dacă spațiul din casă nu îți permite instalarea unui aparat multifuncțional de dimensiuni mari, avem soluția și pentru locuințele mai puțin spațioase: aparatul Fitness Multifunctional ATHOS. Perna pentru picioare este ergonomică, cu înălțime ajustabilă, cu rabatare automată (45-180 grade) pentru poziții de antrenament pe diagonală sau orizontală, greutatea maximă suportată fiind de 130 kg. Suportul de odihnire picioare are suprafața anti-alunecare, iar structura masivă din oțel poate fi pliată pentru economisire de spațiu.

aparatul Fitness Multifunctional ATHOS

Dacă îți plac exercițiile de pilates, dar nu ai timp să mergi la clase, aparatul Dynagym este dedicat exercițiilor fizice care îți permit executarea antrenamentelor complete, în confortul casei tale. Cu doar 15 minute de antrenament zilnic, Dynagym îți oferă un circuit complet. Aparatul de fitness este ideal pentru începători, dar și pentru pentru pasionații de sport, indiferent de vârstă. Placa multifuncțională îți dă posibilitatea să faci mișcări complexe care îți vor antrena toți mușchii, în plus echilibrul, stabilitatea și postura corpului ți se vor îmbunătăți considerabil.

aparatul Dynagym

Ideile ți le-am dat, acum e rândul tău să le pui în aplicare. E nevoie de puțină voință și un avânt, restul vine de la sine. Va fi imposibil să nu te ambiționezi și să nu te îndrăgostești de sport după ce vei vedea ce bine te simți după câte un antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *