Top cele mai ieftine aparate de fitness pentru acasa

Top Cele Mai Ieftine Aparate De Fitness Pentru Acasa

Mișcarea este cel mai bun remediu pentru o viață sănătoasă și lungă. Dacă ai timp la dispoziție, atunci se recomandă mersul cu bicicleta, drumețiile, sau alergatul în parc; dar dacă timpul nu îți permite, exercițiile făcute acasă, cu seriozitate și perseverență pot fi un substitut ideal. Poți alege dintr-o serie variată de aparate fitness pentru acasa ieftine, cu ajutorul cărora să îți faci o rutină de câteva zeci de minute pe zi dedicate sportului.

O minge pentru gimnastică este alegerea ideală pentru exercițiile de stabilizare a echilibrului corpului, dar și o piesă de rezistență în sesiuni de antrenament eficiente. Mingea trebuie luată în funcție de înălțimea corpului persoanei care o folosește, astfel că atunci când se stă pe ea, să se formeze un unghi de 90 grade între șold, coapsă și gambă: la o înălțime de 160 – 170 cm, diametrul mingii trebuie să fie de 65 cm, iar la o înălțime de 170 – 180, diametrul mingii trebuie să fie de 75 cm.

Când mingea nu e folosită pentru exerciții, ea poate înlocui fotoliul în timp ce te uiti la TV sau chiar scaunul de la birou, astfel îți vei consolida principalele grupe musculare și îți vei întări rezistența corpului.

minge pentru gimnastica

Dacă vrei un antrenament de fitness unic, dinamic și intens, atunci PowerMaxx Fitness Trampoline este aparatul perfect pentru tine. Trambulina pentru fitness îți va antrena peste 400 de mușchi ai corpului într-o singură sesiune, fără a solicita excesiv încheieturile picioarelor și mâinilor. O sesiune de antrenament de 10 minute cu trambulina PowerMaxx poate fi la fel de eficientă că 30 de minute de alergare ușoară, ceea ce înseamnă că vei putea arde până la 1200 de calorii într-o oră de antrenament.

power max fitness tramboline

Pentru a-ți lucra mușchii, pe lângă obișnuitele gantere, mai trebuie să încerci și un set de extensoare. Acestea oferă o varietate mare de exerciții și vei lucra în aceași timp mai multe grupe musculare, oferind un antrenament funcțional. Este accesoriul perfect pentru călătorii datorită dimensiunilor reduse.

De asemenea, dacă te-ai plictisit de antrenamentele clasice, trebuie să știi că benzile de rezistență îți vor aduce o nouă formă de stimulare pentru creșterea musculară printr-un control al rezistenței mai bun și mai ușor.

Pentru un antrenament complet la tine acasă, aparatul Total Crunch este dotat complet pentru fitness, abdomen și un workout revoluționar. Acesta este un aparat multifuncțional care te va ajuta să pierzi în greutatea în confortul casei tale.

Cu ajutorul lui vei arde calorii, vei crește masa musculară și îți vei tonifia corpul. Total Crunch este aparatul de fitness cu care lucrezi mai multe grupe de mușchi în același timp, combină exercițiile de forță cu cele de cardio, fiind perfect pentru a slăbi și pentru a-ți tonifia corpul.

Trebuie doar să schimbi poziția picioarelor pentru a mări intensitatea exercițiilor cu până la 50%. Mai mult, cu doar o schimbare a pozițiilor mâinilor, te poți concentra asupra grupelor de mușchi pe care dorești să le lucrezi mai intens – cu priza inversă lucrezi bicepșii și mușchii dorsali, cu priza normală faci exerciții pentru piept și umeri, iar cu priza laterală lucrezi spatele și mușchii deltoizi.

Este ideal atât pentru începători cât și pentru utilizatorii experimentați.

aparat fitness Total Crunch

Nimic mai simplu, nu? Aceste aparate ocupă puțin spațiu acasă, sunt ieftine și foarte eficiente. Trebuie să te pui pe treabă, să scoți de la naftalină motivația și voința, iar corpul sănătos, tonifiat și suplu e la doar câțiva pasi distanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *